Συνεργαζόμαστε με το μεγαλύτερο κατάστημα SPY.GR εξοπλισμό κατασκόπων

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

GSM σιγαστήρες Μοντέλα

Το κλασικό μοντέλο σιγαστήρα μπορεί να φαίνεται σαν αυτο απο αριστερα.Διακριτά μαύρο κουτί που μπορεί να χωρεσει σε οποιοδήποτε σημείο του ρούχου, με μία ή περισσότερες κεραίες που παρέχουν καλύτερη κάλυψη. Το κουμπι για την ενεργοποίηση τροφοδοσίας( σε αυτό το μοντέλο έιναι πλαγια και σχεδόν δεν είναι φαινεται στη φωτογραφία),κουμπιά για να ρυθμίσετε τη συχνότητα και τη μετάδοση ενδεικτική λυχνία.Υπάρχουν μοντελα σιγαστήρες για εμπλοκή σε μια ευρύτερη περιοχή που δεν χρειάζεται να παραμείνουν κρυφοι.

Ενα παράδειγμα της λεγόμενες «σταθερές σιγαστήρες."Αυτές οι σιγαστήρες μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε κινηματογράφους, αίθουσες τέχνης, αίθουσες συνεδρίων, πανεπιστήμια, κλπ.Φυσικά δεν μπορούμε να μιλάμε για τα κατασκοπευτικα προϊόντα και σιγαστήρες, χωρίς να φαντάστουμε όλα τα είδη των gadgets κρυμμένα σε διαφορα προιοντα.Μου εχει τυχει ένα μοντελο σιγαστήρα πολύ έξυπνα κρυμμένο σε πακέτο τσιγάρα.

Σε κανεναν δεν πρόκειται να κάνει εντύπωση, αν στο εστιατόριο, στο γραφείο, στο κινηματογράφος ή οπουδήποτε αλλού παίζετε με πακετο τσιγάρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου