Συνεργαζόμαστε με το μεγαλύτερο κατάστημα SPY.GR εξοπλισμό κατασκόπων

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Κατασκοπεία

Στις περισσότερες περιπτώσεις, εάν σκέφτεστε για την τεχνολογία κατάσκοπος, το πρώτο που νομίζετε είναι όλα εκείνα τα μικρά gadgets από τις ταινιες του James Bond,με τα οποία μπορουν να παρακολουθησουν τους διάφορους εχθρούς του.Ετσι ειναι.

Πωλούνται πολλά παιχνίδια με τη βοήθεια του οποίου μπορείτε να παρακολουθησετε κάποιον χωρίς να το καταλαβει ή να το αποθηκεύσετε σε βίντεο. Και πάλι χωρις καμία υποψία από την πλευρά του.Όλη αυτα εξασκουνται όχι μόνο για να αποθηκεύσετε τεράστια πολιτική συνωμοσία,επικίνδυνη για τους ανθρώπους και για τον κόσμο, αλλά μόνο και μόνο επειδή αισθάνεστε ότι ο σύζυγός σας λεει ψεματα με απλές εξηγήσεις οτι ήταν σε μια συνάντηση το βράδυ στο χώρο εργασίας, ή είχε μεγαλύτερη κυκλοφορία των αυτοκινήτων.

Στη συνέχεια, απλά παραγγελνετε μια κρυφή κάμερα για να εκθέσετε τον ψεύτη.Έχετε επίσης την ευκαιρία να βαλετε μίνι κάμερα για την ασφάλεια σας και βίντεο εικονα του σπιτιού σας ή ενώ τα παιδιά με μια μπέιμπι σίτερ.Επίσης σημαντικό πλεονέκτημα μιας τέτοιας τεχνικής κατάσκοπος είναι ότι μπορείτε να παρακολουθήσετε τι συμβαίνει στο σπίτι σας, για παράδειγμα, οταν είστε μακριά από το σπίτι.

Αυτό δείχνει που υπάρχουν περιπτώσεις όταν η κατασκοπευτικη τεχνολογία είναι σημαντική και μπορεί να χρειαστει ακόμη και απο ενας μέσος άνθρωπος οπου η ζωή του δεν είναι ευκολότερη από τη ζωή του James Bond.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου