Συνεργαζόμαστε με το μεγαλύτερο κατάστημα SPY.GR εξοπλισμό κατασκόπων

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Γιατί οι απλοι άνθρωποι χρησιμοποιούν GSM σιγαστήρες

Όταν ακούμε για συσκευεςσιγαστήρων για τους περισσότερους από εμάς ποκυπτει μια εικόνα από ταινία κατασκόπων.Πράγματι οι σιγαστήρες χρησιμοποιήουνται και τωρα από τις αστυνομικές δυνάμεις. Ναι, φυσικά και απο τους κατασκόπους.Τις τελευταίες δεκαετίες, όλα τα είδη των σιγαστηρων απο καθε ραδιοφωνικη μεταδοση βρήκαν πολλές νέες εφαρμογές.

Απο τη καταπολέμηση της τρομοκρατίας, για την απόρριψη η το μπλοκάρισμα του ραδιοσήματος στης βομβες για να προκαλέσει απομακρυσμένη βόμβες με απομακρυσμένη ενεργοποίηση μεχρι την εταιρική ασφάλεια .Σήμερα πολλές επιχειρήσεις καταφεύγουν στη χρήση του GSM σιγαστήρες είτε για την αποφυγή τις διαρροές μέσω WiFi ή απλά για να προσφέρουν ασφάλεια για όλους κατά τη διεξαγωγή της επόμενης Γενικής Συνέλευσης.

Οι συσκευεςσιγαστήρων ειναι ήδη τόσο προσιτές που θα μπορούσε να κάνει εξαιρετική δουλειά και στην καθημερινή ζωή του καθενός . Μετά από μια έντονη εβδομάδα ο καθένας αξίζει να χαλαρώσει.Μια φορά και ένα δείπνο στο αγαπημένο σας εστιατόριο είναι αρκετή.Σε πολύ μικρή παρεα ή απλά ένα ρομαντικό βράδυ με τον αγαπημένο σας.Τι καλύτερο από το να απολαύσετε καλό φαγητό και καλή μουσική.Φυσικά θα βρεθει κάποιον που θα χαλάσει την ειδυλλιακή εμπειρία.Το υστερικο σφύριγμα τη χορωδία του λαϊκο τραγουδι σας κάνει να χάσετε το πιρούνι στο έδαφος.Αν περιμένετε ο παρείσακτος να ντρέπει και να κλείσει το τηλέφωνο, ακούτε μια απότομη γυναικεία φωνή να χαιρετά κάποιον στο τηλέφωνο με πάθος και με ένα διακριτικό ύφος δασκάλας.

Μετά από πολλές απελπισμένες προσπάθειες να σιωπήσει η ησχηρή γείτονά σας η ορχιστρα βγενει σε διαλείμμα.Η καλή σας διάθεση δίνει γρήγορα θέση στα βαρεθα και μονο η καλη σας παιδια σας κρατάει στη θεση σας. Παρείσακτους εχει παντού.Δεν έχει κανένα νόημα να δηλητηριάσετε τα νευρα σας και να προστατεύσετε τα δικαιώματά σας.Αυτοι είναι μερικοί λόγοι για να χρησιμοποιήσετε ένα σιγαστήρα για κινητά τηλέφωνα ακόμα και στη μη κατασκοπευτικη σας ζωή:

Το εστιατόριο: φυσικά αυτό είναι το πρώτο παράδειγμα.Πολλοί άνθρωποι δεν σκέφτονται οτι το εστιατόριο είναι ένα μέρος όπου το GSM είναι ανεπιθύμητες.Είναι αλήθεια ότι όταν ο θόρυβος είναι παντου πως να πιστεψουμε ότι η συνομιλία μας ενοχλεί κάποιον.Δεν ενοχλει , εκτός εαν μετατρέψουμε το εστιατόριο σε ένα τηλεφωνικό κέντρο ή να μιλαμε με ένα ντεσιμπέλ αεριωθούμενο.Κινηματογράφος, θέατρο, όπερα: παρά το γεγονός ότι στα περισσότερα σαλόνια απαγορεύεται η χρήση κινητών τηλεφώνων κατά τη διάρκεια της παραστασεις υπάρχουν άνθρωποι που απλά δεν καταλαβαίνουν.Στο σχολείο: εαν για μια στιγμή ειστε στη θέση του δασκάλου θα καταλάβετε τι εννοώ.Οι κλήσεις και τα SMS είναι ένα κουραστικό μέρος της καθημερινής εργασίας.Αλλά δεν είναι μόνο αυτό - ας σκεφτούμε τους δημιουργικους μαθητές με τη χρήση GSM στις εξετάσεις.Ενα "κλικ και το μπερδεμενο βλεμα" και τον πανικό στα μάτια των πολλών φοιτητών θα κερδίσετε το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι.

Στη δουλεια: Πριν από μερικούς μήνες έδωσα σε ενας φίλος το φορητό μοντέλο σιγαστηρα.
Πάντα ειχε παραπονο για τα αφεντικά του, οτι απλά δεν τον ακούνε κατά τη διάρκεια τις επαγγελματικές συναντήσεις.Σου λενε να προετοιμάσεις την έκθεση, όμως κανείς δεν δίνει προσοχή ενώ εσείς ιδρώνεστε λίγο πριν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, γιατί δεν σταματάνε να μιλάνε στα κινητά τους τηλέφωνα. Αυτό μπορεί να είναι ένα δίκοπο μαχαίρι - θα πρέπει να είστε απόλυτα σίγουροι ότι είναι πραγματικά καλύτερα να σας ακούσουν τα αφεντικό σας τι λέτε και όχι μόνο να περάσετε από τις σταγόνες.

Μια σημαντική συζήτηση η μια πρόταση γάμου ειναι ηλιθιο να κοπει απο την κλήση του κινητού της φίλης σας, έτσι δεν είναι;Αυτό είναι ίσως το πιο σημαντικη, αλλά όχι η μόνη στιγμή που πραγματικά δεν πρέπει να σας διακόψουν. Είστε σίγουροι ότι δεν σας παρακολουθουν: Σχεδόν καθόλου; Ποιος θα μπορούσε; Γιατί είστε τόσο σίγουροι; Ξέρετε ποσα αφεντικά πεθαίνουν να ξέρουν τι μιλάτε στο δωμάτιο διάλειμμα.

Νομιζετε ότι θα πρέπει να έχετε κάποιο εξοπλισμό για αυτό;Όχι απλά ένα κινητό τηλέφωνο πίσω από την μηχανή του καφέ θα λειτουργήσει τέλεια.Και μη νομίζετε ότι το αφεντικό θα κανει μεγαλο λογαριαζμο – με τα δωρεάν λεπτά στην ομάδα μπορεί να συγκεντρώσει υλικο απο τα διαλείμματα σε όλο το μήνα.Είμαι βέβαιος ότι μόλις έχετε κάποιες ιδέες εσεις οι ίδιοι θα σκεφτειτε πολλές άλλες χρήσιμες εφαρμογές της φορητής σιγαστήρας.

Τελικά θα πρέπει να συμβαδίσετε με την τεχνολογία, έτσι?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου